Τρίτη 23 Ιουνίου 2009

Απάντηση στις συκοφαντίες της Προοδευτικής


Η Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. θα ήθελε για ακόμα μια φορά να απαντήσει και να αντικρούσει τα ψεύδη και τις αναλήθειες που προβάλλει η παράταξη του ΑΚΕΛ στην Αθήνα, η Προοδευτική, σχετικά με το προ ολίγων εβδομάδων θέμα που προέκυψε σε κέντρο διασκέδασης ανάμεσα σε φοιτητές και στελέχη της Προοδευτικής. Βλέποντας και φοβούμενη η Προοδευτική την συνεχή ενδυνάμωση του μόνου αντιομοσπονδιακού κινήματος στην Αθήνα έκανε πάλι αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα. Την λασπολογία και τα ψέματα, αναφορικά με το Δράσις-Κ.Ε.Σ. Πριν να αναφερθούμε στο τι πραγματικά έγινε θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι η Προοδευτική κατέθεσε πρόταση για καταδίκη του Δράσις-Κ.Ε.Σ. αναφορικά με το γεγονός στην ΕΦΕΚ Αθήνας η οποία απορρίφθηκε από τις υπόλοιπες παρατάξεις του συλλόγου.

Την συγκεκριμένη νύκτα,Πέμπτη πριν την Κυριακή των ευρωεκλογών!!!!(ας πούμε πως ειναι τυχαίο), στελέχη της Προοδευτικής εισήλθαν σε κέντρο διασκέδασης με διακριτικά της παράταξης τους βρίζοντας προκλητικά Κύπριους φοιτητές που διαφωνούσαν με τις ιδέες τους. Όταν τους ζητήθηκε να σταματήσουν, οι φασίστες της Προοδευτικής τους επιτέθηκαν. Φυσικά το συγκεκριμένο γεγονός αν διατυπωνόταν όπως έγινε θα είχε αντίκτυπο στην Προοδευτική αφού θέλει να παρουσιάσει ένα «δημοκρατικό» πρόσωπο.
Όπως όλοι ξέρουμε η παράταξη της Προοδευτικής χρησιμοποιεί κοκκινοφασιστικές σταλινικές μεθόδους για να επιβληθεί και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα στις 5 Απριλίου στην καταμέτρηση των εκλογών της ΕΦΕΚ Αθήνας, όπου η Προοδευτική παρουσιάστηκε στο χώρο της διεξαγωγής με συνοδεία-προστασία άνω των διακοσίων τραμπουκαλλάδων με κράνη και ρόπαλα.

Το Δράσις-Κ.Ε.Σ. με όποιο ύπουλο μέσο και αν προσπαθήσετε να το χτυπήσετε θα είναι πάντα εδώ. Θα είναι εδώ, να σας θυμίζει πως μια μεγάλη μερίδα ανυπότακτων αυτόνομων φοιτητών , θα στέκει ενάντια στα ανθελληνικά προδοτικά σας σχέδια.
Θα βρισκόμαστε πάντα απέναντι στις φιλοτουρκικές τακτικές της κυβέρνησης σας, τονίζοντας πως μόνη λύση για το Κυπριακό, είναι η Απελευθέρωση. Πάντα πιστοί, στη Δημοκρατία όπως μας τη δίδαξε το πανάρχαιο Ελληνικό μας Έθνος , πάντα πιστοί, στις ηρωικές παρακαταθήκες που οι ένδοξοι πρόγονοι μας άφησαν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου