Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009

Απόφαση Γενικής Συνέλευσης της Π.Ε.Ο.Φ. με Θέμα τις Ευρωεκλογες


Την Κυριακή 31 Μαΐου 2009 πραγματοποιήθηκε η Γ.Σ. των μελών και φίλων της Π.Ε.Ο.Φ. στο οίκημα μας, με θέμα τις επερχόμενες ευρωβουλευτικές εκλογές. Όσοι παρευρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με τα αναφερθέντα ζητήματα. Ακολούθως κατατέθηκαν προτάσεις προς υιοθέτηση από το σώμα της συνέλευσης. Με βάση τη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε η Π.Ε.Ο.Φ. έχει να ανακοινώσει τα κάτωθι:

1) Η Π.Ε.Ο.Φ. κρίνει ότι κανείς εκ των υποψηφίων δεν καλύπτει πολιτικά τις πάγιες θέσεις της. Η εμμονή όλων ανεξαιρέτως των υποψηφίων για το Ευρωκοινοβούλιο σε μια «λύση» στη βάση της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας είναι για μας επικίνδυνη για την πορεία λύσης του Κυπριακού. Η απόρριψη αυτής της καταστροφικής - διχοτομικής «λύσης» αποτελεί για την Π.Ε.Ο.Φ. κεφαλαιώδες ζήτημα αφού αποτελεί τη βασική αιτία ίδρυσής της.

2) Ως αυτόνομη πολιτική παράταξη δεν υποστηρίζουμε την σε οποιονδήποτε βαθμό καθοδήγηση των φοιτητών ως προς το ποιόν υποψήφιο θα στηρίξουν. Για αυτό επιλέγουμε την κατά βούληση συμμετοχή ή μη σε αυτήν την εκλογική διαδικασία. Ο κάθε φοιτητής, αυριανός Έλληνας Κύπριος πολίτης, οφείλει να κρίνει αυτοβούλως όλους τους υποψηφίους με βάση τις θέσεις τους στο Κυπριακό με γνώμονα τη σωτηρία και ευημερία της πατρίδας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου