Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

Eκτακτη Ανακοίνωση


Έκτακτη ανακοίνωση
Τα είδαμε ξανά … Μέχρι πότε;

Η κατάσταση που επικρατεί στα δημόσια σχολεία έχει ξεφύγει από τον έλεγχο. Ο κομματικός ιστός έχει πλέον διαδικτυωθεί και καλά θα κάνουμε να το αντιληφθούμε όλοι μας, όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Παρακολουθούμε, εδώ και αρκετά χρόνια, μέλη μιας συγκεκριμένης κομματικής οργάνωσης να λειτουργεί μέσα στα σχολεία με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Στοχεύοντας να φακελώσουν στα συρτάρια του κομματικού τους μηχανισμού αριθμούς και ονόματα – σίγουρους αυριανούς ψηφοφόρους – κυκλοφορούν στα σχολεία με λίστες εγγραφής μελών και εγγράφουν μαθητές που κινούνται μεταξύ διαφόρων ηλικιών.

Το τραγικό δεν είναι ότι τα περισσότερα από τα εν λόγω μέλη είναι ανιστόρητοι έφηβοι, που δέχονται “μαθήματα” ιστορίας σε συνέδρια και κομματικές συνάξεις, ούτε το ότι δεν διάβασαν ποτέ την ιστορική αλήθεια και παραμένουν σε μιά εξακολουθητική άγνοια, αλλά το γεγονός ότι η οργάνωση αυτή, ούτε κρίνεται, ούτε καταδικάζεται για τον πιό πάνω τρόπο που ενεργεί μέσα στα σχολεία μας.

Αρκεί μόνο να αναρωτηθούμε πόσες φορές απειλήθηκαν νέοι της Ε.Φ.Ε.Ν. για τα όποια βήματα παροχής και διάδοσης απλού ενημερωτικού υλικού έκαναν μέσα στα σχολεία, ενός υλικού που ούτε προκαλούσε, ούτε περιέπλεκε κομματικά στοιχεία, απλά τόνιζε την ανάγκη για ενασχόληση των νέων ανθρώπων, κι ιδιαίτερα της νεολαίας μας με την επικαιρότητα.

Αρκεί να αναρωτηθούμε, για να δούμε όλοι μας πόσο δίκαιη ήταν αυτή η κοινωνία και πόσο δίκαιη εξακολουθεί να είναι…

Τα συμπεράσματα δικά σας!


Mε Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα
ΕΘΝΙΚΗ ΦΩΝΗ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΩΝ ΝΕΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου