Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

Έκτακτη Ανακοίνωση



24 Μαρτίου 2010, Tετάρτη

Έκτακτη ανακοίνωση

Η Εθνική Φωνή Ελληνόψυχων Νέων επιθυμεί να καταδικάσει την απόφαση της Παγκύπριας Συντονιστικής Επιτροπής Μαθητών (ΠΣΕΜ) για διεξαγωγή του 15ου Μαθητικού Συνεδρίου σήμερα, ημέρα εορτής σε όλα τα σχολεία Μέσης Εκπαίδευσης των δύο εθνικών μας επετείων, 25ης Μαρτίου και 1ης Απριλίου.

Κάθε άλλο παρά Συντονιστική Επιτροπή όλων των Μαθητών θυμίζει η ΠΣΕΜ αφού τόσο τα μέλη που την απαρτίζουν όσο και οι θέσεις που εκπροσωπεί προέρχονται από συγκεκριμένα κομματικά γραφεία. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός, ότι στο σημερινό συνέδριο, όπου παρέστησαν μέλη της κίνησής μας, τα θέματα που τέθηκαν στο τραπέζι είχαν καθαρά κομματική χροιά και εξυπηρετούσαν κομματικές σκοπιμότητες. Το γεγονός αυτό, ώθησε στην αποχώρησή μας από το εν λόγω συνέδριο (δώσαμε το παρόν μας στο συνέδριο, παρ' όλο που διαφωνούσαμε με τη διεξαγωγή του τη συγκεκριμένη μέρα, για να προασπιστούμε τα δίκαια των μαθητών).

Στόχος μας δεν ήταν κι ούτε θα είναι ποτέ το να εκλέξουμε άτομα που πρόσκεινται στις ίδιες ιδεολογικές βαθμίδες με τις δικές μας μέσα στα Κεντρικά Συμβούλια των σχολείων. Στόχο μας, αποτελεί, η αφύπνιση των υπνωτισμένων συνειδήσεων κι όλων όσων αρνούνται την Εθνική τους ταυτότητα. Καθήκον ολονών μας σήμερα, ήταν η παρουσία μας στα σχολεία μας όπου ως μαθητές θα υμνούσαμε τις θυσίες των ηρωικών αγωνιστών που έπεσαν στο βωμό της ελευθερίας. Το ελάχιστο που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν αυτό και ακόμα και τώρα φανήκαμε ανάξιοι της ιστορίας μας…


Εκ του Δ.Σ.
Πρόεδρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου